Збірник «50 найкращих книжок в інфографіці. Інструменти особистої ефективності»

Комплектація книг Моноліт-Bizz 1 робочий день!

Опис
Кожна людина здатна реалізувати мрію. Для цього потрібно небагато: розуміти, яка вона, і послідовно рухатися в її напрямку. Що ж нам заважає? Ми часто спотикаємося через те, що не знаємо, чого хочемо. Також нам бракує рішучості взятися за те, що справді цінне. Декому з нас просто бракує навичок правильно розпоряджатися часом, дотримуватися пріоритетів, розвиватися, комунікувати. Ця книжка — гід білим полем, що відділяє вас від вашої мети. Це вичерпний набір інструментів, які допоможуть вам: визначити бажане і спланувати шлях; керувати часом; розвивати потрібні навички й можливості; діяти, попри перешкоди і страх; правильно розпоряджатися заробленим. Головна особливість цього набору — максимальна практичність і ефективність! Ми прочитали за вас сотні книжок, заощадивши багато днів пошуку та читання, і обрали найбільш практико-орієнтовані й перевірені. Але не тільки. Ми візуалізували методики та ідеї. У формі інфографіки вони краще сприймаються і легше запам'ятовуються. А 10 ключових ідей кожної книжки нагадають про найважливіше. У цьому виданні вміщено 50 інфографік, створених на базі найкращих книжок з особистої ефективності.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.