Вільямс Річард «Анімація: Посібник з виживання»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Концентрат досвіду найкращих майстрів галузі в доступному викладі — книга-мрія для будь-якого професіонала-початківця. Річард Вільямс здійснив цю мрію для аніматорів: трохи історії, щоб ввести вас у контекст, і багато-багато-дуже багато практики. Автор детально, покроково й наглядно показує, як переконливо передати в анімації рух об’єктів, людей і тварин, уникаючи типових помилок; ви знайдете тут безліч дієвих порад і корисних дрібничок, що допоможуть у вашій творчій практиці, а також зможете скласти цілісне уявлення про те, як керувати процесом анімації. Річард Вільямс щедро ділиться власним досвідом і безмежно надихає своєю незмінною готовністю вчитися й удосконалюватися впродовж цілого життя. Засторога: у фахівців інших галузей книжка може викликати люту заздрість до аніматорів і навіть спонукати до зміни професії.
Що ще купити
Велика енциклопедія тварин

Бейко Василий

Велика енциклопедія ...
650 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.