Кеннеді Ден «Безжальний менеджмент»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Ця книжка стала відомою на американському континенті завдяки пропонованій надзвичайно ефективній та оригінальній стратегії провадження і ведення бізнесу. Невимушено і просто автор надзичайно цікаво розповідає читачам про природу стосунків у бізнесі між працедавцями і робітниками, висловлює свої рекомендації, як стати заможним і як утриматися на досягнутій висоті. Для досягнення вершин у бізнесі застосовується безліч технологій і саме на багатьох із них загострює свою увагу автор книжки. Секрети влаштування робочого місця, встановлення найкращих стандартів у своєму бізнесі і найголовніше — можливість постійного отримання і зростання прибутку, роль комфортного робочого місця, про бонуси як обов’язковий атрибут, про ефективність управління процесами продажів, про контроль і довіру, про секрети та рекомендації спілкування, а також деякі нестандартні прийоми для отримання наживи (прибутку) — про це та багато інших засобів менеджменту, що застосовуються у бізнесі, розповідається у пропонованій книжці.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.