Рубенштейн Дэвид «Бути лідером. Мудрість від тих, хто змінив правила гри»

Комплектація книг Лабораторія 1 робочий день!

Опис
Які стратегії управління у таких людей як Білл Ґейтс, Ворен Баффет, Білл Клінтон, Опра Вінфрі, Філ Найт, Джордж Буш, Тім Кук, Ненсі Пелосі та ще безлічі інших відомих і знаменитих? Про це знає автор цієї книг, який 5 років розпитував у них напряму, що вони думають про свої компанії. Ця книжка: Розповідає про стратегії управління таких відомих людей як Білл Ґейтс, Ворен Баффет, Білл Клінтон, Опра Вінфрі, Філ Найт та інші. Автор 5 років випитував у цих відомих постатей про їхні секрети управління - і йому таки вдалося отримати від них цінну інфу. Відомі постаті часом розповідають дуже особисті та відверті історії, тому читати надзвичайно цікаво. Книгу радить COO Facebook Шерил Сендберґ та колишній міністр оборони США Роберт Ґейтс. Девід Рубенштейн – американський бізнесмен, філантроп, засновник і власник глобальної інвестиційної фірми The Carlyle Group, віце-президент Лінкольн-центру.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.