Чаморро-Премузік Томас «Чому так багато некомпетентних чоловіків стають лідерами(і як це змінити?)»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Самовпевнені чоловіки частіше здобувають керівні посади: чомусь їхній нарцисизм стереотипно вважається більш прийнятним для ролі лідера. Жінки ж частіше самокритичні та стримані — і це заважає їм отримати роботу, на яку вони заслуговують. Як результат, компанії очолюють некомпетентні чоловіки, які приховують незнання за маскою агресивності. Як розірвати це зачароване коло? Томас Чаморро-Премузік протягом багатьох років досліджує питання, чому пихаті й самовдоволені особи стають лідерами. У цій книжці він називає причини цього явища та пояснює, як усе можна виправити. На які ще питання відповість книжка
  • Чому не варто поводитися як нарцис, щоб отримати керівну посаду?
  • Чому емпатія та самоконтроль важливі для керівника?
  • Чому нас притягують до себе харизматичні, але некомпетентні люди?
  • Чи справді чоловіки більш маніпулятивні, а жінки — кращі стратеги?
  • Чому Ангела Меркель — ліпший керівник, ніж Девід Кемерон?
Про автора Томас Чаморро-Премузік — доктор філософії, фахівець із питань лідерського вдосконалення та people-аналітики. Провідний консультант з управління талантами в ManpowerGroup, який упродовж останніх двадцяти років консультував таких клієнтів як Google, BBC, Twitter, Spotify, Unilever, Procter & Gamble, Valentino, Британська армія, J. P. Morgan, Goldman Sachs. Також Томас — професор бізнес-психології в Університетському коледжі Лондона та Колумбійському університеті. Регулярно виступає на TED.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.