Трейсі Браян «Досягнення максимуму. 12 принципів»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Квінтесенція успіху під однією обкладинкою Міжнародний експерт та мільйонер розкриває власні секрети Маєте чималі амбіції? Прагнете рухатися далі? Хочете досягти поставленої мети в найкоротший термін? Для цього не потрібно відвідувати купу тренінгів та викидати шалені гроші на порожні балачки спікерів. Достатньо дізнатися про 12 принципів, що зроблять вас непереможним у цій гонитві за успіхом.
  • Візуалізація мети: чому іноді вона не спрацьовує
  • Пріоритети: розставляємо їх правильно
  • Мотивація: як не зійти з обраного шляху
  • Закон ускладнення інформації
  • Довіра до людей: як це допоможе реалізувати поставлені цілі
Фінансова незалежність, можливості, корисні знайомства, відсутність обмежень та реалізація всіх мрій — створюйте власне успішне майбутнє вже цієї миті. Беріть життя у свої руки та отримуйте максимум задоволення від кожного дня!
Про автора: Брайан Трейсі - професійний лектор, консультант, очільник Brian Tracy International, мільйонер, провідний фахівець у галузі особистісного розвитку, автор понад 60 книжок. Створив і реалізував приблизно 300 навчальних програм в аудіо- та відеоформатах, проконсультував понад 1000 компаній, провів близько 5000 переговорів та семінарів у США, Канаді та 55 інших країнах світу..

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.