Друкер Пітер «Ефективний керівник»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Щоб досягти результатів, ефективні керівники і спеціалісти мають навчитися уникати непродуктивності та робити те, на що не звернули уваги інші. Можна мати знання, ідеї та досвід — і змарнувати їх, не маючи належної менеджерської і виконавчої дисципліни, яка перетворила б їх на результат. Пітер Друкер — визнаний класик та батько-засновник менеджменту як дисципліни, автор більш ніж тридцяти п’яти книг та колумніст Wall Street Journal — майстерно формулює та пояснює вміння, життєво важливі для ефективності в бізнесі і для прийняття правильних рішень. Звертаючись до прикладів з історії бізнесу та врядування, пропонує широкому колу читачів свіжий погляд на, здавалося б, очевидні речі.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.