Колектив авторів «Фінанси для початківців»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
Як привчати дітей до фінансової грамотності? Пояснити, що таке гроші, як вони працюють, як їх заробляти та витрачати, а як заощаджувати та робити пожертви, що таке податки і як держава керує грошима? Цей ілюстрований посібник відкриє юним читачам і батькам чимало корисної інформації, яка допоможе отримати корисні знання і розвинути навичку правильного поводження з грошима. Автори подають матеріал доступно. Через цікаві факти, інфографіку та приклади з життя вони пояснюють, які є способи заробити гроші, що таке кредити, які є способи оплати, що таке інвестиції і в чому цінність грошей. А ще – що таке валюта, е-гроші, що таке борг і як його можна сплатити, як працюють банки і навіщо вони людям, чи що таке трудовий договір чи бюджет. Книжка «Фінанси для початківців» – це третє видання у серії науково-популярних видань, раніше у видавництві вийшли: «Бізнес для початківців» та «Політика для початківців».
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.