Борисов Дмитрий «Як відкрити ресторан. Магічний посібник з ресторанної справи»

Комплектація книг Моя книжкова полиця 1 робочий день!

Опис
Історія про ресторатора Дмитра Борисова, що розповідає про свій досвід у ресторанному бізнесі з нуля. Для дітей 9-14 років. Це перша високорентабельна інвестиція в улюблену справу дитини:
  • перша книга - інструмент з ресторанної справи для дітей;
  • унікальний гайд гастрономічним світом;
  • безцінний досвід та любов на кожній сторінці;
  • франшиза від Дмитра Борисова вартістю в 490 гривень замість 50 тис. доларів;
  • перша, чесна, відверта, весела, практична та ре алістична бізнес-книга з величезною порцією лю бові, адже без цього секретного інгредієнта успіш ного ресторану не відкрити.
Цим виданням ми оголошуємо старт унікальної серії практичних видань для дітей, що розповіда тимуть про те, як влаштовано бізнес різних галу зей та про те, як будувати власну справу незалежно від того, скільки тобі років. Ми відчиняємо двері перед нашими дітьми і голосно кажемо - Починай! Починай власну справу

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.