Лаудер Леонард «Компанія, яку я оберігаю. Від стартапу до світового лідерства в індустрії краси »

Комплектація книг Букшеф 1 робочий день!

Опис
Почесний президент і колишній генеральний директор Estée Lauder Companies Леонард Лаудер у мемуарах ділиться уроками бізнесу й життя. Він засвоїв їх завдяки великим зусиллям та намаганню перетворити сімейний бізнес, який його мати заснувала 1946 року на звичайнісінькій кухні, на улюблений бренд, і, врешті, культову світову косметичну компанію, якою вона є сьогодні. У 1940–1950-ті роки компанія налічувала кілька продуктів, які продавали під загальною торговельною маркою лише в кількох престижних універмагах у США. Сьогодні компанія Estée Lauder є одним із провідних світових виробників і продавців престижних засобів для догляду за шкірою і волоссям, макіяжу й парфумів. До її складу належить понад 25 брендів, продукцію яких продають у понад 150 країнах. Цим зростанням та успіхом керував Леонард Лаудер, старший син Есте Лаудер, який передбачив і здійснив це розширення протягом надзвичайного 60-річного періоду, здолавши шлях від рядового співробітника до генерального директора і президента компанії. У книзі детально розповідається про те, як відточувати амбіції, використовувати успіх, навчатися на помилках і розвивати міжнародну компанію в епоху економічних потрясінь, невизначеності й жорсткої конкуренції.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.