Бейтс Боб «Маленька книжка великих коучингових моделей»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Люди — цінний ресурс, а успіху досягає той, хто найкраще із цим ресурсом може працювати. Це настільна книжка для всіх, хто працює з людьми і прагне максимально використовувати їхній потенціал. Основна фішка цього видання — структура і стислість викладу. Автор зібрав в одному місці всі топові теорії, які допоможуть коучу зорієнтуватися у великій кількості можливих підходів та принципів і вибрати найкраще для клієнта. Книжка поділена на тематичні розділи, а кожна теорія викладається максимально коротко й водночас містко. Це посібник для зайнятих менеджерів, які цінують свій час і потребують точної інформації без зайвої води. Боб Бейтс чудово впорався із цим завданням!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.