Геммонд Ричард «Мистецтво роздрібної торгівлі»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Це видання стало узагальненням 30-літнього досвіду роботи автора у сфері роздрібної торгівлі. Його метою було не лише поділитися з колегами по цеху набутими знаннями та навичками, а й запропонувати способи їх застосування у нових умовах, що постали впродовж останніх десятиліть і нині вимагають від цілої галузі кардинальних змін у звичних методах роботи і взаємодії з клієнтами. Книга містить аналіз цих нових умов і практичні рекомендації, цінність яких зумовлена тим, що автор спирається як на власні напрацювання, так і на наукові підходи і методики. Для менеджерів усіх рівнів, працівників торговельних компаній і фірм, що лише розпочинають свою кар’єру, а також для підприємців, маркетологів, економістів, соціальних психологів та всіх, кого цікавлять проблеми роздрібного бізнесу

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.