Рос Дональд «Не читайте цю книжку. Тайм-менеджмент для творчих людей»

Комплектація книг ARTBOOKS 1 робочий день!

Опис
Чимало наших ідей залишаються нереалізованими. Чому? «Немає часу!» – перш за все скажете ви, і частково матимете рацію. Книжка з промовистою назвою «Не читайте цю книжку» розповість, як планувати, щоб якість вашого життя значно покращилась! Дональд Рос із власного досвіду розповідає про все, що вам давно хотілося довідатись: звички, стиль і спосіб життя, мозкові процеси, побут, час творчих людей. Тож ця книжка буде актуальною для будь-кого — досвідченого митця чи аматора, студента чи професійного дизайнера, власника бізнесу або домогосподарки. Абсолютно КОЖНА людина знайде для себе потрібні ключики до управління своїм часом! Чиста магія! «Не читай цю книжку» – одна з НАЙКРАЩИХ книг по тайм-менеджменту, в якій ви не зустрінете складних схем планування або порожню інформацію, яку важко втілити у життя. Тільки легка систематизація всіх ваших справ секретним методом «списку справ для невиконання», і ви будете вражені, як все навкруги зміниться!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.