Викри Карен «Нетворкінг для інтровертів Поради для комфортної та ефективної комунікації»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Значущість комунікації важко переоцінити. Корисні знайомства у будь-якій сфері, здатність швидко знаходити спільну мову з діловими партнерами та одразу ставати «своїм» у компанії незнайомців — ось воно, мистецтво нетворкінгу. Для інтровертів, які панікують лише від думки про нетворкінг та необхідності покинути зону комфорту, книжка Карен Вікрі — як глибокий, заспокійливий ковток повітря. Цей посібник допоможе вам по-новому осмислити, як створювати й підтримувати важливі ділові та особисті стосунки і як перетворити спілкування на необтяжливий, природний та приємний елемент вашого життя. У книжці ви знайдете настанови, як спрямувати свої інстинкти в правильне русло, щоб створити мережу контактів так, як це властиво саме вам.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.