Ленсіоні Патрік «Перевага. У чому сила корпоративної культури»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Патрік Ленсіоні описує, як корпоративна культура може стати найбільшою перевагою будь-якої компанії. Ця ідея проста, доступна й не потребує великих витрат. Але саме вона забезпечує потрібне середовище для розвитку стратегії, обігу фінансів, ефективної роботи маркетингу й застосування технологій.

У книжці автор наводить практичні поради та приклади з досвіду різногалузевих компаній, із якими він працював. Ленсіоні розповідає, як створити згуртовану команду менеджерів, мотивувати працівників, разом досягати спільної мети й навчитися бути відвертими одне з одним.

ДЛЯ КОГО КНИЖКА

Книжка стане в пригоді менеджерам різного рівня, які прагнуть зробити роботу команди ефективнішою. А також тим, хто тільки планує розпочати власну справу.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

Щоб створити злагоджену команду в організації, на думку автора, потрібно зробити чотири кроки. Про них Ленсіоні детально й на прикладах розповідає в «Перевазі».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.