Браяр Колін, Карр Білл «Працюючи навпаки. Інсайти та секрети від топ-менеджерів Amazon »

Комплектація книг Букшеф 1 робочий день!

Опис
У книзі «Працюючи навпаки» К. Браяр і Б. Карр розкривають і систематизують принципи й методи роботи, які лежать у основі однієї із найвидатніших компаній. Автори розповідають, як 14 принципів лідерства Amazon впливають на ухвалення рішень на усіх рівнях і розкривають, як культуру компанії визначають за чотирма характеристиками: одержимістю клієнтами, мисленням на перспективу, прагненням до винаходів і операційною перевагою. Ця книга — практичний посібник і корпоративна оповідь, сповнена спогадами авторів про те, що означає бути «амазонівцями» і як це впливає на професійне й особисте життя. Автори демонструють, що успіх в масштабі Amazon досягається не геніальністю будь-якого окремого лідера, а радше завдяки залученості й неухильному виконанню переліку чітко визначених принципів і практик, про які з книги «Працюючи навпаки» можна довідатися вперше.
Що ще купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.