Темплар Річард «Правила життя»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Світовий бестселер Найважливіші поради до життя! Персональні поради як досягти успіху в житті! Здається, в деяких людей все в житті гаразд. Їм легко жити, їм все вдається, вони говорять і чинять правильно в будь-якій ситуації. Усім вони подобаються - з ними приємно спілкуватися і мати справу. Вони щасливі, знаходять час для інших людей і завжди знають, що важливо - і що робити з рештою несуттєвих питань. Може, всі ми здатні цьому навчитися? Відповідь - упевнене "так". Вони знають Правила Життя. Правила життя - це керівні принципи, які допоможуть вам більше отримати від життя, легше позбутися проблем і загалом бути щасливішою, добрішою, більш задоволеною людиною. Ви відчуєте зміни на краще - як і всі навколо вас. Це ваше життя. Наскільки прекрасним воно може бути? У своїй книзі Річард Темплар сформулював понад 100 правил життя, які можуть стати в пригоді кожному з нас. Їх легко запам'ятати й застосувати на практиці. Ви дізнаєтеся, як досягти успіху і бути щасливи

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.