Кох Річард «Принцип 80/20. Секрет досягнення більшого за менших витрат»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Будьте більш ефективними з меншими зусиллями! Дізнайтесь, як використовувати принцип 80/20: 80 відсотків всіх наших результатів у бізнесі та в житті випливають із 20 відсотків наших зусиль. Принцип 80/20 є одним з найбільших принципів високоефективних людей і організацій. Парадоксальним, однак цілком перевіреним є той факт, що 80 відсотків досягнутого нами результату приносять лише 20 відсотків докладених зусиль. Це одне із тих положень, що пройшли випробування часом, положень, які завжди враховують і якими керуються по-справжньому успішні люди й організації. Саме про нього йдеться у книзі "Принцип 80/20. Секрет досягнення більшого за менших витрат". За двадцять років, що минули з часу виходу у світ першої редакції книги, видання перетворилося на світовий бестселер, класику бізнес-літератури. Оновлене, ювілейне видання цієї оригінальної, провокаційної та, безсумнівно, дієвої книги доповнено чотирма розділами, не менш цікавими та корисними для шанувальників Принципу 80/20.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.