Бред Стоун «Продається все»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Книжка «Продається все. Джефф Безос та ера Amazon» — не лише історія успіху найбільш інноваційної світової компанії, а й свого роду посібник, інструкція для тих, хто хоче створити свій бізнес.

Автор книжки, Бред Стоун, майстерно пише про зародження та розвиток Amazon — від моменту створення компанії на Волл-Стріт на початку 1990-х і дотепер. Ця компанія однією з перших побачила необмежені можливості інтернету та назавжди змінила те, як ми купуємо і читаємо.

Також автор розкриває таємниці тріумфу засновника Amazon Джеффа Безоса, одного із найвидатніших керівників, невтомного генератора ідей. Стоун розповідає, як Безос дисципліновано і подекуди педантично втілює новаторські ідеї у життя, як ламає стереотипи, не визнає загальноприйнятих правил, а запроваджує свої.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.