Стоун Бред «Продається все. Ера Amazon»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
«Продається все. Джефф Безос та ера Amazon» — не лише історія успіху новаторської компанії, а й свого роду посібник, інструкція для тих, хто хоче створити свій бізнес. Бред Стоун захопливо пише про зародження і розвиток Amazon — від часів створення компанії на Волл-стріт на початку 1990-х і дотепер. Amazon одним із перших побачив необмежені можливості інтернету. Стоун розкриває секрет успіху засновника Amazon Джеффа Безоса, одного із найвидатніших бізнес-лідерів сучасності і невтомного генератора ідей, та в деталях розповідає, як Безос дисципліновано і подекуди педантично втілює новаторські ідеї у життя, ламає стереотипи і не визнає загальноприйнятих правил, запроваджуючи натомість свої. Для кого книга Для топ-менеджерів, підприємців і всіх амбітних читачів. Чому ця книга Підчас написання цієї книги автор, Бред Стоун, спілкувався з сотнями колишніх і теперішніх працівників Amazon, з рідними і друзями Джеффа Безоса. Такої ґрунтовної біографії компанії, що назавжди змінила те, як ми купуємо і читаємо, світ ще не бачив. Про автора Бред Стоун — американський письменник і журналіст, який віддавна висвітлює події Кремнієвої долини та компанії Amazon зокрема. Оглядач видань Newsweek, New York Times та Bloomberg Businessweek. Живе в Сан-Франциско. Відгуки про книжку «Джефф Безос — однин з найбільш далекоглядних новаторів нашої епохи. Він, як і Стів Джобс, робить цілу революцію у галузі. Переконлива розповідь Бреда Стоуна передає усю пристрасть і блиск персони Безоса». Волтер Айзексон, автор бестселерів «Інноватори», «Стів Джобс», «Ейнштейн»

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.