Ленсіоні Патрік «П'ять вад у роботі команди. Історії реальних викликів та перемог»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Коли високотехнологічна компанія у Кремнієвій долині опинилась на межі банкрутства через чвари у колективі, на посаду її генерального директора було призначено 57-річну Кетрін Петерсен - пенсіонерку, колишнього заступника директора з виробництва автомобільного заводу і дружину шкільного тренера з баскетболу. Вона здавалася людиною, що найменше підходить для цієї посади. Та Кетрін мала дивовижний талант - створювати команду. Але, призначаючи її, рада директорів не підозрювала, що скоро дуже пошкодує про своє рішення…
Спостерігаючи разом з письменником та одним із найзапитаніших бізнес-спікерів Америки Патріком Леонсіні за захоплюючим перебігом подій у вигаданій фірмі, ви отримаєте реальні та цілком практичні знання про те, як подолати у колективі нездоровий клімат, що може зруйнувати будь-яку успішну компанію. Потужна і дієва методика подолання п'яти головних вад , про які йдеться у книзі, ґрунтується на досвіді найкращих командних бізнес-гравців. Та спрацює вона не лише для управлінців багатонаціональної корпорації, але і для керівників будь-якої ланки, спортивних тренерів, учителів та працівників інших галузей, де запорука успіху - злагоджена робота команди.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.