Синєгуб Петро «Температурний режим компанії 36,6. Фундамент створення корпоративної культури»

Комплектація книг Моноліт-Bizz 1 робочий день!

Опис
Ви власник бізнесу, керівник, HRD? Або, можливо, співробітник компанії, що прагне розвиватися разом з нею шляхом удосконалення своїх робочих процесів, підвищення особистої ефективності і якості взаємодії з колегами на всіх рівнях? Тоді ця книжка — для вас.
Перед вами 36,6 правила ефективного розвитку компанії, укладені на основі особистого досвіду більш ніж п’ятнадцятирічного керівництва різними успішними бізнесами. Петро Синєгуб вважає ці правила фундаментом корпоративної культури в компанії. «Не скажу, що вони написані кров’ю, — каже автор. — Але вже напевне відчутними грошовими втратами, стресами і розчаруванням у людях. Це особисто мої промахи, помилки моїх компаній та інших власників бізнесу, з якими я спілкуюся. Особлива цінність цього багатого колективного досвіду полягає в тому, що він був грамотно осмислений, для кожної ситуації знайдені ефективні рішення — і сформульовані як правила».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.