Рікардс Джеймс «Валютні війни. Витоки наступної світової кризи»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Книжка відомого американського правника, економіста та фінансиста Джеймса Рікардза розкриває причини світових фінансових криз та пропонує шляхи їх уникнення. Бестселер New York Times.

Валютні війни — не нове явище у світовій історії. Лише за ХХ століття міжнародну економіку перевіряли на міцність дві фінансові кризи. Сьогодні ми знову стоїмо на порозі катастрофи, яка із часом може перетворитися на послідовні напади інфляцій, рецесій і навіть розв’язання реальних війн.

Чи можливо запобігти катастрофі? Джеймс Рікардз вважає, що так. Він апелює до історичних прикладів і детально аналізує передумови та причини колапсу, хибні кроки у сфері економічної політики.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.