Гелловей Скотт «Велика четвірка. Прихована ДНК Amazon, Apple, Facebook і Google»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Упродовж останніх двадцяти років технологічні компанії-гіганти Apple, Amazon, Facebook і Google забезпечили людству більше можли-востей для задоволення матеріальних потреб, спілкування, процвітан-ня і навіть розвитку, ніж будь-яка інша подібна структура за всю історію свого існування. Однак завдяки чому ці комерційні структури змогли стати настільки могутніми та всевладними? Яким чином їм вдалося проникнути в душі людей так глибоко, що тепер вони здатні впливати на наші рішення і визначати наші уподобання? І як такі безпрецедентні масштаби цих компаній і вплив, який вони чинять, позначаться на майбутньому світової економіки? А чи не судилося їм, так само як і бізнес-титанам, що існували раніше, розчинитися в тіні молодших і успішніших конкурен-тів? Чи, можливо, вони настільки добре захищені, що ніхто інший просто не має шансу на перемогу?Намагаючись отримати відповіді на ці запитання, Скотт Гелловей детально ана лізує стратегії компаній «Великої четвірки», що приховані за їхніми блискучими обгортками.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.