Чемберс Джон «Від крапки до крапки. Уроки лідерства у світі стартапів»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Видання, яке обов'язкове до читання для будь-якого керівника в будь-якій індустрії! Провидець Кремнієвої долини Джон Чемберс ділиться уроками, які допомогли йому стати лідером однієї з найкращих корпорацій на світі й перетворили просту компанію, що розробляла маршрутизатори, на всесвітнього технологічного титана. Коли Чемберс 1991 року приєднався до "Циско", компанія мала 400 співробітників, єдиний продукт і прибутковість на рівні 70 мільйонів доларів. Коли ж він пішов з посади генерального директора 2015 року, він лишив по собі технологічного гіганта вартістю 47 мільярдів доларів, який став кістяком інтернету і лідером у багатьох галузях - від кібербезпеки до конвергенції мереж. І тепер Чемберс ділиться своїми унікальними стратегіями, які забезпечили йому перемогу в цифровому світі. "Чембер ділиться своїм розумінням персоналу, принципів і правил гри, які забезпечили перетворення "Циско" на світового інтернет-гіганта… Збірка найкращих рецептів, обов'язкова до читання для будь-якого керівника в будь-якій індустрії", - Джон Дорр, автор бестселера "Вимірюй важливе"

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.