Тіль Пітер «Від нуля до одиниці! Нотатки про стартапи, або як створити майбутнє»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
ПРО КНИЖКУ Короткий лікбез про те, як створювати майбутнє та стартапи став книгою завдяки упоряднику цього бестселера – Блейку Мастерсу. Він був студентом Стенфордського університету в 2012 році, коли його докладні нотатки курсу лекції Пітера Тіля «Комп’ютерні науки 183: стартап» стали сенсацією в інтернеті. У своїх лекціях Пітер Тіль покроково описав не тільки свої здобутки у бізнесі, а й світогляд, таємниці роботи із венчурним капіталом, а також дієвість експоненціального закону у світі стартапів і вплив сингулярності на майбутнє людства.
ДЛЯ КОГО КНИЖКА «ВІД НУЛЯ ДО ОДИНИЦІ! НОТАТКИ ПРО СТАРТАПИ, АБО ЯК СТВОРИТИ МАЙБУТНЄ» ПІТЕРА ТІЛЯ Для підприємців, топ-менеджерів і всіх, хто прагне реалізувати нові бізнес-ідеї, які змінять світ і його майбутнє.
ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА Книжка стане пусковим механізмом для тих, хто прагне мислити категоріями стартапів і створювати нове, а не копіювати відпрацьовані шаблони. Автор переконує: роблячи те, що ми вже знаємо, ми рухаємо світ від 1 до n, додаючи більше чогось вже знаного; проте щоразу, коли ми створюємо щось нове, ми ступаємо від 0 до 1.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.