Гел Ван Эрун «Вірусні ідеї. Як захопити людей своїм проектом»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Нові революційні методики; Google рекомендує; Це ефективніше за нейролінгвістичне програмування. Єрун ван Гел міжнародний спікер і письменник в області UX, дизайну. Має багаторічний досвід роботи в якості новатора, дизайнера і стратега. Він допоміг просунути багато дизайнерськіих проекти, починаючи від удостоєного нагород Smart Projector Beam до інноваційних автоматизованих систем прикордонного контролю в аеропорту Схіпхол. Його мета полягає в тому, щоб змусити світ здивуватися. Уявіть собі, що ви маєте найліпшу у світі ідею. Таку, що розв’язує реальну проблему. Однак ви просто неспроможні переконати інших утілити її. Ваша мрія мертва! Сконала в самому зародку! Звучить знайомо? Автор книжки на власному досвіді знає про це і не хоче, щоб ви наступали на ті самі граблі. Подати ідею так, щоб вона вразила всіх, підготувати найкрутішу презентацію, за яку можна отримати «Оскар» і підвищення на роботі, навчитися наполягати на своєму без скандалів та істерик, писати неймовірні тексти, що переконуватимуть, переконуватимуть і ще раз переконуватимуть вкласти у вашу ідею ресурси.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.