Стоун Бред «Вискочки. Uber, Airbnb та битва за Кремнієву долину»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Якби десять років тому вам сказали, що ви сміливо сідатимете в машину незнайомця чи навіть зупинятиметеся в будинку не відомих вам людей, ви не повірили б. Однак сьогодні сервісами Uber і Airbnb користується дедалі більше людей по всьому світу, адже вони допомагають заощаджувати час і кошти й урізноманітнюють подорожі. Ці компанії не стояли біля витоків технологічної хвилі, та саме вони досягли неймовірного успіху, якому конкуренти й інші компанії Кремнієвої долини можуть лише позаздрити.

Завдяки чому Тревісу Каланіку та Браянові Ческі вдається кардинально змінювати традиційні сфери? Бізнес-журналіст Бред Стоун зосереджує увагу на особливостях роботи Uber та Airbnb, новаторських поглядах їхніх очільників, детально описує всі труднощі й зрештою пояснює, як нове покоління підприємців перетворює Кремнієву долину.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.