Райт Роберт «Врятувати капіталізм. Як змусити вільний ринок працювати на людей»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Фундаментом економіки розвинутих країн завжди був середній клас. Та навіть у найпотужніших із них, наприклад у США, він може опинятися під загрозою. Що заважає розвитку середнього класу? Чому 1% отримує в десятки разів більше, ніж 99% інших? Причина, як стверджує Роберт Райх, одна — прихований вплив великих компаній та найбагатших еліт на вільний ринок. Райх критикує корпоративний лобізм, нерівний розподіл капіталу, накопичення династичного багатства, які руйнують вільний ринок і, як наслідок, згубно позначаються на середньому класі. Автор одночасно закликає до змін та шукає формулу, як зміцнити середній клас. Роберт Райх - відомий політичний аналітик, професор Школи державної політики Річарда та Роди Голдманів Університету Каліфорнії в Берклі, колишній міністр праці США. Працював в адміністраціях президентів Джиммі Картера та Білла Клінтона. Журнал Time визнав його одним із найкращих урядовців століття, а Wall Street Journal внесла у рейтинг найвпливовіших бізнес-мислителів (2008).

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.