Мартинес Антонио Гарсиа «Хаос у Кремнієвій долині. Шалені гроші та неочікувані фіаско»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Уявіть собі будівлю дата-центру, якою сновигає шимпанзе. Він смикає за кабелі, ламає коробки й розносить приміщення. Образно кажучи, ІТ-підприємці — це «мавпочки» суспільства, які руйнують усе: Uber — службу таксі, Airbnb — готельний сервіс, Netflix — телебачення, Tinder — налагодження стосунків. А Кремнієва долина — це зоопарк, де тримають цих «мавпочок хаосу», стверджує Антоніо Ґарсіа Мартінес, якого називають провокатором індустрії. На власному досвіді, який він описує в цій книжці, Мартінес дійшов сумних висновків про те, як усе влаштовано. У цій книжці Мартінес обговорює все: від дурних історій до таємниць корпоративної культури найпотужніших та найвпливовіших компаній.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.