Оністрат Андрій «Як я про$рав банк»

Комплектація книг Моноліт-Bizz 1 робочий день!

Опис
Мільйонер в двадцять п'ять - міф чи реальність? Як конвертувати з пасивів в активи і досягати поставлених цілей? Що станеться, якщо змішувати бізнес і відносини? Яка ціна успіху? Як піднятися після падіння і знову знайти в собі сили продовжити шлях? Де той невичерпний ресурс, що наповнить енергією і допоможе знайти щастя? На ці та багато інших питань ви знайдете відповіді в книзі Андрія Оністрата. Перед вами історія людини, яка пройшла шлях від простого міняйли в переході метро до власника банку; щасливого батька шістьох дітей; спортсмена національного масштабу; сильною, вольовою особистості, котра надихає своєю завзятістю і ентузіазмом. Це не чергова мотивуюча «історія одного успіху» - це книга-одкровення. Реальне життя реальної людини: злети і падіння, очікування і розчарування, визнання помилок і пошук нового сенсу, крах і старт з нуля. Тут не про те, що буде легко і ти запросто всього досягнеш - тільки роби це і ще ось це. Часом буде туго, і втрати неминучі, але потрібно йти вперед, прагнути мети не дивлячись ні на що - і прийде успіх. Трапляється всяке: друзі зраджують, партнери «кидають», діти відвертаються, відносини закінчуються, держава розтирає в порошок, руйнується те найцінніше, над чим працював багато років і у що вкладав себе без залишку ... Але буде новий старт, новий день, нова можливість - і ти досягнеш, зумієш, впораєшся. І пам'ятай: минулого не існує - вперед і тільки вперед!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.