Фелан Карен ««Вибачте, я зруйнувала вашу компанію». Коли бізнес-консультанти — проблема, а не рішення»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Фахівці з менеджменту та консалтингові фірми постійно здійснюють розробку інноваційних моделей і теорій управління, які швидко набувають популярності. Просунуті керівники завзято починають їх впроваджувати, але майже ніколи не досягають очікуваного успіху: чому? Авторка книги намагалася також застосовувати “цифри” у бізнесі - розробляла показники, оптимізувала процеси та обчислювала дії. Але проблема у тому, що частиною бізнесу є люди, яких не можливо включити до формул або підрахувати за балами. Цю книжку необхідно прочитати багатьом - консультантам, людям, які наймають консультантів, людям, далеким від консалтингу, і всім, хто втомився робити вигляд, що сучасні методи управління ефективні. Якщо ви постійно зайняті введенням даних, створенням діаграм, аналізом інформації та написанням звітів, вибачте цю книгу. Істинну цінність мають мислення, навчання і творення, а не стоси паперів, отримані в результаті. Документ в будь-якому випадку застаріє ще до того, як ви його надрукуєте. Книга ввійшла до ТОП 10 бізнес книг у The Toronto Globe and Mail, є міжнародним бестселером, перший наклад було розкуплено за тиждень після виходу в Японії.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.