Трейсі Браян «Звички на мільйон доларів Як збільшити свій прибуток»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Революційні секрети успіху, що не залишать шансів поразкам та невдачам. Одвічна аксіома про те, що «одним все, а іншим нічого» більше не стосується вас. Бо відтепер ви — власник набору мегауспішних звичок від Брайана Трейсі. Він знає все про те, як чинять багаті та щасливі люди, які слова вони промовляють та як обирають слушний час для справ. І як наслідок — досягають вдесятеро чи вдвадцятеро більше, ніж пересічна людина без «звичок успіху». Ця книжка розкриє перед вами ефективні прийоми й поради, які стосуються основ успішності: як ухвалювати ефективні рішення, контролювати свої фінанси, налагоджувати особисті та кар’єрні стосунки, здобути фінансову незалежність та, найголовніше, «вивчити» роль лідера. Звикайте до успіху, бо успіх — найважливіша звичка.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.