Сміт Кері «Це не книга»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Геніїв науки та мистецтва зробило такими вміння бачити незвичайне у звичайних речах. Думаєш, тобі це не під силу? Новий творчий блокнот від авторки світових бестселерів Кері Сміт стане твоїм випробуванням (у прямому розумінні), вікном у світ (у переносному), мистецьким твором, грою, генератором ідей чи комунікатором — сотнею речей, які тільки забажаєш! Не шукай їй місце в рівнесенькому рядку на книжковій поличці! Бо це Не Книга! І це буде єдине НЕ, яке ти в ній побачиш. Більше заборон не існує! Шматати, підкидати, різати, фарбувати і чекати її повернення з подорожі — у поштовій скриньці! Кожний її аркуш — щось нове: машина часу, сад думок, тарілка для вечері, місце зустрічі з друзями та твоя улюблена незручність! Бо й ти тепер — Не Читач! Таємний агент, геніальний, але ще не відомий загалу митець, дослідник, музикант і віщун… Не чекав такого від себе? То ж тримайся міцніше! Приготувались!.. Стоп! Три поради наостанок: Довіряй своїй увазі — джерелу всіх справжніх подорожей. Речі не завжди насправді такі, якими здаються. Усе можете трапитись. Не передумаєш? То вперед!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.