Збірник «ДІМ»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Альбом для наліпок «Дім» – це незвичайна, загадкова книжкова новинка від видавництва «Пегас».

Це видання має справжні чарівні властивості. Адже кожен малюк, який гортатиме великі, яскраві, різноколірні сторінки цієї дитячої книги, перетвориться на талановитого дизайнера інтер'єру багатоповерхового будинку.

Причому це може бути як багатоквартирний будинок, яких безліч у великому місті, так і заміський особняк для великої та дружної родини. Хай він буде таким, яким намалює його безмежна дитяча уява. Для цього навіть спеціально створено окрему, останню сторіночку в нашому альбомі, що так і називається: «Для будинку твоєї мрії».

Опанувати секрети майстерності дизайнера-декоратора та довести до досконалості внутрішнє убрання будинку мрії з нашим альбомом для наліпок дуже просто!

Для цього передбачено 120 багаторазових наліпок, а також трафарети і шаблони всіляких меблів, оздоблення, побутової техніки, обладнання для ванних, дитячих кімнат, кухонь, передпокоїв, віталень, спалень тощо. Крім того, тут є іграшки не лише для дітей, але і для домашніх улюбленців, яких теж можна вибрати і наклеїти на барвисті сторіночки.

А ще в нашому альбомі... утім, навіщо перелічувати всі наліпки? Самі подивіться, і знайдете все, що потрібно для декорування інтер'єру будинків і квартир. Залишається тільки творити, прикрашати і, звичайно ж, грати.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.