Розмальовки «Книга міфічних чудовиськ»

Комплектація книг Жорж 1 робочий день!

Опис
Міфічний світ повний фантастичних істот: від людожерів-гігантів і величезних птахів, що ловлять слонів, до величних добродушних звірів — легендарних створінь різних форм і розмірів. Деякі тварини в цій збірці виникли на підґрунті страхів чи внаслідок фантазії представників давніх цивілізацій, тоді як інші були, імовірно, списані з реальних істот, яких давні дослідники ніколи раніше не бачили. У даній книзі створіння зібрано в чотирьох розділах відповідно до базових елементів стихій: ЗЕМЛЯ, ПОВIТРЯ, ВОДА Й ВОГОНЬ. Розмальовуйте дивовижні зображення кожної фантастичної істоти – потім перегортайте сторінку, щоб прочитати захопливі легенди та історії про цих створінь.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.