Збірник «МІСТО»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Батькам завжди хочеться тішити улюблене чадо найчудовішими, незвичайними, дивовижними подарунками.

Наша новинка «Альбом для наліпок. Місто» – саме такий унікальний подарунок для кожної дитини.

Невже одна й та сама дитяча книжка може містити в собі багато різних подарунків? Авжеж! Новий альбом для наліпок видавництва «Пегас» подарує кожному малюкові – уявіть собі! – власне місто, яке можна створити самому.

У ньому буде все, що тільки може бути в справжньому місті: ратуша, кінотеатр, музей, готель, школа, лікарня, дитячий садок, а також поліцейський відділок. А ще – торговельні центри, крамниці. А там...

...А що буде в цих крамницях і як загалом буде обладнано й обставлено всі будівлі в місті-подарунку, залежить від творчої уяви маленького дизайнера-декоратора. Вона у кожного малюка виняткова, індивідуальна. Тож і міста будуть особливими, неповторними.

У нашому альбомі 120 багаторазових наліпок різноманітних атрибутів міського інтер'єру, предметів меблів, декору, музейних експонатів. У наклейках є також і мешканці міста. Це поліцейські, учителі, лікарі, інженери, продавці. Вони працюватимуть у будівлях, оздоблених і прикрашених руками юного декоратора.

Альбом для наліпок допоможе кожній дитині реалізувати найсміливіші й найдивовижніші дизайнерські задуми, які підкаже їй дитяча фантазія.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.