Карадуман Четин Кен «Трианімалз. Коти»

Комплектація книг Жорж 1 робочий день!

Опис
60 графічних малюнків для розмальовування за номерами. Любите котиків, так? Якщо б ви їх не любили, навряд чи б гортали ці сторінки. Тож вітаємо! Ця унікальна книга допоможе вам виразити свою симпатію до них ще й у кольорі. Тут вас зустрічають: чарівний шотландський висловухий кіт, грайлива бенгальська кішка, добрий велетень мейн-кун та багато інших. Коти тільки й чекають, коли ви надихнете в них життя. Кожний муркотун має свій власний номер, отже ви не заплутаєтеся. Можете одягнути пухнастиків у шубки їхнього природного кольору, а можете пофантазувати й використати фантазійні кольори. Наприкінці ви знайдете вісім сторінок із котячими мордочками. Розмалюйте та створіть з них веселі маски!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.