Нейдерман Е. «Адвокат диявола»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
• Світовий бестселер • Містична екранізація із Кіану Рівзом та Аль Пачіно • Історія, що надихнула на створення гостросюжетного серіалу Якщо мій шеф — зло, хто я? Я пропоную тобі те, про що ти так давно мріяв. Те, що личить твоїм амбіціям. Посада у престижній адвокатській конторі, солідна зарплатня, елітні апартаменти в Нью-Йорку та величезні можливості. Що я хочу натомість? Виконуй свою роботу. Добре виконуй. І не став запитань. Виправдовуй тих, кого виправдати неможливо: убивць, ґвалтівників, покидьків, маніяків, психів та збоченців. Відпускай гріхи найзапеклішим грішникам. Порушуй закони моралі та сумління. Виправдовуй винних. Вважаєш, що я зло в людській подобі? Можливо. Але ти - мій співучасник. І всі брудні справи робляться твоїми руками. Бо відтепер ти — адвокат диявола…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.