Флінн Вінс «Американський убивця»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Герой роману «Американський убивця» сучасного американського письменника Вінса Флінна — молодий, вродливий, харизматичний, вправний, сильний і кмітливий хлопець. А ще — переможець, який завдяки переліченим вище якостям живим, здоровим і неушкодженим виплутується з усіх халеп та ще й інших із них рятує. Це, мабуть, усе, що варто знати про Мітча Реппа — головного персонажа цілого циклу з півтора десятка шпигунських романів. Сюжет «Американського вбивці» — першої книги циклу — відповідає усім вимогам шпигунського жанру. Американська таємна служба розвідки (аж така таємна, що про неї навіть уряд не знає) вирішує свої таємні завдання на Близькому Сході. Її члени цілком незаконними способами борються з тероризмом. Динамічний сюжет, можливість мандрувати (події відбуваються у США, Лівані, Швейцарії, Німеччині, Росії), історичні довідки, романтична сюжетна лінія — усе це змушує якомога швидше перегортати сторінки книги, аби дізнатися: що ж далі?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.