Воган С. «Анатомія скандалу»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
• Бестселер № 1 у Великій Британії, Канаді та США • Авторка – популярна британська письменниця • Перекладено чотирнадцятьма мовами Ти не можеш бути певен у тому, що знаєш все про своїх близьких… Іноді правда може зруйнувати життя. Софі та Джеймс — ідеальне подружжя. Софі обожнює свого чоловіка — харизматичного, вродливого, успішного, ніжного батька та свідомого громадянина. Але несподівано Джеймса обвинувачують у зґвалтуванні. Адвокат постраждалої Кейт Вудкрофт переконана, що Джеймс винен і має відповісти за злочин. Софі захищає чоловіка, вірячи в те, що все це не інакше як брехня й наклеп. Хто правий, а хто винний у цій заплутаній історії? І що станеться, коли Софі нарешті дізнається правду? Про автора: Сара Воган — популярна британська письменниця, авторка романів-бестселерів. Протягом одинадцяти років працювала в авторитетній газеті The Guardian як репортер новин, кореспондент з питань охорони здоров’я та політичний кореспондент.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.