Ґрішем Джон «Бар «Когут»»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Марк, Тодд та Зола вступили до юридичної школи з мріями змінити світ на краще. Та ставши третьокурсниками, друзі зрозуміли, що їх обдурили. Школа не дасть їм потрібної освіти та перспектив — ба більше, школа пов’язана із нечистими тіньовими схемами... Ниточки ведуть до власника банку, що спеціалізується на студентських кредитах — вони втрапили в аферу! Чи знайдуть вони спосіб скинути з себе тягар здирницького боргу, викрити нечистого на руку власника банку, і ще й підзаробити собі трохи грошенят на життя? Саме така ідея у них виникла — та для її втілення друзям доведеться покинути навчання за кілька місяців до випуску. Божевілля? Так, але іншого виходу немає.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.