Гарріс Томас «Червоний Дракон»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Знайти вбивцю може тільки той, хто сам убивав… На вас чекає нова зустріч із кривавим убивцею Ганнібалом Лектером. Страшно?.. Легендарний убивця-канібал, моторошний Ганнібал Лектер, — за ґратами. У це важко повірити, але найнебезпечніший маніяк більше не становить загрози. Навпаки, він стає консультантом і союзником ФБР. З нудьги злочинець погоджується на пропозицію слідчих допомогти в розслідуванні справи серійного вбивці на прізвисько Червоний Дракон. Невже ФБР з’їхало з глузду, зважившись на таке рішення — співпрацювати з майже божевільним лікарем? Для Ганнібала, що має непересічний розум і є блискучим психіатром, це можливість погратися з Червоним Драконом, а для ФБР — остання надія вивести справу з глухого кута. Бо тільки той, хто мислить як убивця, відчуває криваві сліди, залишені іншим убивцею…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.