Стех Роман «Дідько знає його»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Четверо друзів вирішують разом трохи розвіятися і разом провести погожий літній вікенд у мальовничих Карпатах. Дібравшись уночі до першої-ліпшої гостини, хлопці залишаються на ночівлю. І все б нічого, аби один із друзів не надибав у шухляді знахідку, яка призначалася не для них... Коли наступного дня за загадкових обставин гине володар знахідки, головний герой Нестор вирішує пролити світло на цей загадковий предмет і незбагненні події, але потрапляє у таку круговерть, де вервечкою трапляються нещасні випадки, викрадення й містика, що ледве залишається живий, адже таємниця пов'язана не лише з олігархічними і високопоставленими особами, у справі фігурує оберіг-сварга, що сягає корінням у саме серце трипільської культури. Книга Романа Стеха написана у жанрі сучасного детективу, змушує читача постійно перебувати у напрузі разом із головним героєм, шукаючи відповіді на багато запитань. Це не лише детектив, адже автор, вимальовує сюжетні лінії багатьох персонажів, застосовує психологічні прийоми з точки зору хлопчини-гуманітарія. Тому, мабуть, герой такий близький кожному, а книгу читаєш на єдиному подисі. Навіть не проявляючи до героя особливої симпатії мимоволі починаєш перейматися і мізкувати над шаленими подіями разом із ним, намагаючись підказати, хто ж справжній лиходій.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.