Лів Константін «Коли я бачила тебе востаннє»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Життя докторки Кейт Інґліш ідеальне. Вона спадкоємиця великих статків; має чоловіка й доньку, успішну кар’єру й розкішний маєток. Усе змінюється тієї ночі, коли Лілі, матір Кейт, знаходять убитою у власному будинку. На похорон приїздить Блер, подруга, з якою Кейт колись була нерозлучна. Щойно Блер береться до неформального розслідування, стає зрозуміло, що у вищому суспільстві Балтимора не все так просто. Оприявнюються невірність, брехня і зрада, а напруженість досягає точки кипіння. Своїми запитаннями Блер налаштовує подругу проти родичів і друзів. Убивцею може виявитися будь-хто: давній друг, батько, чоловік. Але хай ким він є, очевидно, що Кейт наступна в його списку…
Про автора: Лів Константін — літературний псевдонім сестер Лінн і Валері Константін. Вони є авторками національних та міжнародних бестселерів, високо оцінених у таких виданнях, як USA Today, The Sunday Times, People та телепередачі Good Morning America. Їхні твори перекладено 27 мовами, і вони вже доступні в 32 країнах. Лінн та Валері посідають чільне місце серед авторів книжкового клубу Різ Візерспун.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.