Корда Марк «Лише Богу відомо: роман ; Остання гастроль: повість»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
У романі «Лише Богу відомо» події відбуваються в сучасному Парижі: хлопець на ім’я Габі та його немолодий приятель Клод опиняються в центрі стрімкої детективної пригоди. Цей легкий іронічно-авантюрний сюжет переплітається з розповіддю про далеке минуле — революції у Франції кінця ХVІІІ століття і Росії 1917 року, яка спирається на великий, ретельно відібраний фактичний матеріал. Варшава: лютий 2017 року. Його звати Марек. Він нещодавно вийшов із в’язниці, знайшов роботу, зустрів чарівну дівчину й вирішив розпочати життя заново, з чистого аркуша. Але минуле так просто не здається, не хоче відпускати свою жертву й підсовує йому чергову ризиковану спокусу — нагоду зірвати солідний куш... Кілька гарячих днів у лютому — в детективній повісті «Остання гастроль». В оформленні обкладинки використано роботу художниці Олени Нікуліної

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.