Чейз Джеймс Гедлі «Міс Шамвей та її чари: детектив»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
Журналіст із газети «Нью-Йорк Репортер» Міллан отримує завдання від боса — розшукати Міру Шамвей, зниклу доньку фокусника. Можливо, Міллану доведеться сфабрикувати її викрадення і порятунок, аби збільшити популярність газети. Попри велику неохоту, журналіст погоджується на цю авантюру. Він знаходить Міру Шамвей, яка просто втікла з дому і зараз чистить кишені роззяв у барах. Та потім доля зводить їх із аферистом, що продає фальшиві ліки індіанцям — Доком Анселлом, та його охоронцем Опудалом. Вони звинувачують Міру Шамвей у крадіжці, тож, щоби загладити ситуацію, вона змушена зробити їм послугу — вирушити до вмираючого старого індіанця та вивідати у нього чудодійний рецепт ліків від зміїної отрути... А потім починається магія! Найсправжнісінька давня магія... Ця книга Джеймса Гедлі Чейза не схожа на жодне з його творінь! Вона змінить ваш погляд на детектив раз і назавжди!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.