Феллоуз Джессіка «Мітфордські вбиства»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Сідаючи в купе потяга, військова медсестра Флоренс Шор не здогадувалася, що вбивця вже чекає на неї… Проте поліція не змогла знайти злочинця. Луїза Кеннон ніколи не була знайома з Флоренс, натомість доля звела її з поліціянтом залізниці Ґаєм Салліваном. Він присягнувся, що доведе розслідування до кінця. Луїза стає покоївкою в родині Мітфордів і допомагає поступово розплутувати злочин. Жінка стає свідком того, як юна Ненсі Мітфорд закохується в загадкового чоловіка на ім’я Роланд. Здавалося б, нічого дивного, але чому в нічних кошмарах Роланд вигукує ім’я Флоренс Шор?.. Луїза і Ґай потрапляють у вир приголомшливих таємниць. Несподівано кожен опиняється під підозрою…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.