Мейн Ендрю «Між фазами Місяця»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
Нова книжка американського автора Ендрю Мейна – продовження гостросюжетного трилера «Хованки з хижаком». У центрі сюжету – уже відомий з попереднього твору обчислювальний біолог та університетський викладач Тео Крей. Здолавши жахливого серійного вбивцю, що маскував свої злочини під напади тварин, Тео понад усе хоче повернутися до звичайного життя. Однак пережите так просто не відпускає: до нього масово звертаються родичі інших зниклих безвісти у надії пролити світло на долю своїх близьких. Серед них і батько давно зниклого хлопчика, який прагне відшукати вбивцю свого сина. Єдині зачіпки, що можуть вивести на монстра, — це дитячі малюнки й міська легенда про людину на прізвисько Іграшковий Майстер. Беручись допомогти зневіреному чоловікові, Тео навіть не підозрює, що за моторошні відкриття на нього чекають і наскільки важливо встигнути знайти злочинця до наступного нового місяця… Ендрю Мейн — американський ілюзіоніст і письменник, зірка телешоу «Не вірте Ендрю Мейну!», автор понад десятка книжок. 2017 року увійшов до першої п’ятірки продажів серед незалежних авторів за версією британського Amazon. Працював із такими ілюзіоністами, як Девід Копперфілд, Девід Блейн та дуетом «Пенн і Теллер».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.