Несбьо Ю «Нетопир»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Економічний оглядач, рок-музикант і композитор норвежець Ю Несбьо (нар. 1960 р.) наприкінці 1990-х зажив слави ще і як письменник, автор серії романів про поліцейського Харрі Холе. Перший з романів серії — «Нетопир» (1997) — був визнаний кращим детективом Скандинавії. У видавництві «Фоліо» вийшли друком романи письменника «Нетопир», «Таргани», «Червоногрудка», «Безтурботний», «Пентаграма», «Спаситель», «Сніговик», «Леопард», «Привид», «Поліція». У Сіднеї жорстоко вбито молоду норвежку Інгер Холтер. Для розслідування цього злочину на допомогу австралійським поліцейським приїздить детектив із Осло Харрі Холе. В Австралії на нього чекає багато несподіванок, тут він зустрічає й втрачає друзів і кохання. А пошуки вбивці, подібного до страшного змія Буббура з легенди австралійських аборигенів, перетворилися для нього на смертельний двобій із загадковим ворогом.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.